БОРЯНА АД

Производство на дамски и мъжки трикотажни облекла

Виж повече

Повече за Боряна АД

„Боряна“-АД е фирма, специализирана в производството на горни дамски и мъжки трикотажни облекла. Основният асортимент на фирмата е дамски и мъжки пуловери, блузи, тениски, жилетки, поли и др. Облеклата се изработват от различни трикотажни прежди акрил, вълна/ акрил, памук/ акрил, акрил/ вискоза и др. вълнени и памучни смеси. Имаме богат опит в изработката на модели Висша мода – шивашкият ни цех е с модерен машинен парк и разнообразие от висококачествени трикотажни материи, с които можем да реализираме и най-смелия моден проект.

„Боряна“ е създадена през 1968 г. Тя е 100% частно акционерно дружество. „БОРЯНА“ има завършен производствено- технологичен  цикъл- проектиране, разработване и производство на горни трикотажни облекла.

Повече от 50 години история

130 квалифицирани работници и специалисти

Модели по всякакъв дизайн

Собствено производство и технологии

Технологии на обработка

Плетене

Фирмата разполага с компютърни системи M1 + и SIRIX, за технологично разработване на плетачни програми и управление на машините.

Конфекция

Прототипите и търговските мостри са се разработват в мостреният център на фирмата, който е добре оборудван с плотер за кройки и шевни машини.

Термо трансферен печат

„Боряна“ е специализирана също и в производството на артикули с печат – термо трансферен печат върху плетени изделия.

Гладене и пране

„Боряна“ разполага с модерно оборудване за довършителни работи – гладене – парни маси, гладачна преса с 3 глави, парен манекен и др.

Надежден машинен парк и собствено производство

Научете повече

Търсите надежден производител за вашата конфекция

Научете повече
X